Om oss

Johan Börjeson

Johan har studerat olika utbildningar och kurser om fotografering, typografi, kommunikation och grafisk design, bland annat på Bergh School of Communication. Johan började jobba på Börjesons 1996, men eftersom farsgubben varit fotograf har det alltid hängt en kamera runt halsen. På företaget är Johan den som arbetar med originalproduktionen, grafisk design, bildbehandling samt sköter allt viktigt kontorsgöra. Johan tog tillsammans med Kalle över Börjesons 2007.

Kalle Börjeson

För Kalle, med kurser och utbildningar inom fotografering, retuschering, produktfotografering och stilleben från ProCenter, Yfo och Molanders samt ljussättningsutbildning i Basel med Urs Recher, var det lika självklart att gå i faders fotspår som för Johan. Kalle tog tillsammans med Johan över Börjesons 2007. På Börjesons jobbar Kalle som fotograf och är överstehuvud över alla fotograferingar.

Lukas Lennse

Har studerat Estetik och Media på MediaGymnasiet i Nacka och har länge haft ett stort intresse för fotografi och media-relateraterade ämnen.

Lukas började arbeta i början av våren 2017 och jobbar främst med produktfotografering och bildredigering.

  • Vad kan vi hjälpa dig med?

    Vill du ha kontakt med oss omgående kan du alltid ringa till oss, annars håller vi stenkoll på vår inkorg där ditt meddelande landar om du använder vårt formulär.

    Hör av dig om du vill bolla idéer, fråga om specifika tjänster eller få tips om hur du på smidigast sätt löser dina produktfoton.