Pre-press

Med prepress menar vi allt arbete innan tryck. Det innebär att vi står till tjänst med bildbehandling, retuschering och tryckanpassning inför själva tryckningen. Om så önskas kan vi även hjälpa till med original- och layoutarbeten till alla typer av trycksaker. Då vi finns med från idé till färdigt material kan vi säkerställa kvaliteten genom hela processen. Vi finns med dig från start till mål, helt enkelt!

En trygghet för såväl dig som oss

Prepress är en trygghet för dig som kund då du får ett tryck som möter dina behov och krav. Det ger även oss en trygghet då vi steg-för-steg kan följa materialet och se till att du får bästa möjliga resultat på ditt gra ska material.

Oavsett om du vill ha hjälp med mindre produktioner som visitkort, kampanjblad, roll ups och annonser, eller om du vill ha en mer omfattande produktion av nyhets- brev, broschyrer eller kataloger så kan vi hjälpa dig.

När du vänder dig till oss får du kvalitet och hög service i alla led.

  • Vad kan vi hjälpa dig med?

    Vill du ha kontakt med oss omgående kan du alltid ringa till oss, annars håller vi stenkoll på vår inkorg där ditt meddelande landar om du använder vårt formulär.

    Hör av dig om du vill bolla idéer, fråga om specifika tjänster eller få tips om hur du på smidigast sätt löser dina produktfoton.