Grafisk produktion

För oss är grafisk produktion prepress, tryck och mässmaterial. Oavsett om du har en befintlig grafisk profil eller om du bara har en idé så hjälper vi dig sätta allt på plats. Med helhetslösningar inom grafisk produktion kan vi finnas med dig från start till mål!

Pre-press

Vår grafska produktion innefattar bland annat prepress där vi bildbehandlar, retuscherar och tryckanpassar ditt material.

Vi kan även hjälpa dig med original- och layoutarbeten till alla typer av trycksaker – kampanjblad, visitkort, kataloger, nyhetsbrev, annonser, roll ups och broschyrer.

Tryck

Offset, Digitaltryck & Storformat

Rätt färg på rätt material. Se till att ditt företags färger och ert budskap presente- ras på rätt sätt och slipp krångel med tryckeri. Vi vet hur originalen ska levereras och vilket tryckalternativ som blir mest kostnadse ektivt för dig. Läs mer om tryck här.

Mässmaterial

Ska du och företaget ut på mässa och visa upp er eller ska ditt företag anordna ett event? Vi hjälper dig att få ditt företag och ditt budskap att stå ut och synas på rätt sätt med allt du behöver inför mässan eller eventet.

  • Vad kan vi hjälpa dig med?

    Vill du ha kontakt med oss omgående kan du alltid ringa till oss, annars håller vi stenkoll på vår inkorg där ditt meddelande landar om du använder vårt formulär.

    Hör av dig om du vill bolla idéer, fråga om specifika tjänster eller få tips om hur du på smidigast sätt löser dina produktfoton.