Infomercials – beskriv funktion med rörlig bild

En infomercial, alltså kommersiell information i form av rörlig bild med ljud, är ett utmärkt komplement till en produktbild. Om en bild säger mer än 1000 ord säger en infomercial så oerhört mycket mer än det. Fördelarna med att ha en infomerical till sin produktbild är många och Börjesons hjälper dig skapa mervärde för dina kunder eller ditt egna företag. En infomercial är funktionell, enkel att ta till sig, stilren och snygg. Precis som du vill ha den.

Fördelar med infomercials

Genom att kombinera rörliga bilder med en förklarande röst så kan man enkelt förklara hur en produkt fungerar, hur den används eller hur man byter en komponent, vilket ger ett mervärde till kunden. Det kan också hjälpa till att förtydliga sådant som enbart ord och bilder inte riktigt räcker till för. En känsla för en person är mycket lättare att förmedla genom en inspelad intervju som visas upp för bolaget än genom ett porträttfoto till exempel. Detsamma gäller för en företagspresentation som är enklare att ta till sig och blir mer levande när den görs i rörlig bild.

Börjesons hjälper dig ta fram din infomercial

Det är lika vanligt att en kund kommer till oss med en färdig nedskriven plan som att de bara har en idé om vad det är de vill ska visas upp eller ske i infomercial:en. Vi börjar alltid med ett möte där vi lägger upp ett flöde för filmen med vad men vill ska vara med. Sedan tillkommer ljud, intervjuer och musik, baserat på vad som behövs för slutprodukten. De olika delarna till videon spelas in och genom att kombinera vår bakgrund inom fotografering överförs även kompetensen från fotoredigering till redigeringsprocessen av videon för att tillföra ett extra lager av kunskap.

  • Vad kan vi hjälpa dig med?

    Vill du ha kontakt med oss omgående kan du alltid ringa till oss, annars håller vi stenkoll på vår inkorg där ditt meddelande landar om du använder vårt formulär.

    Hör av dig om du vill bolla idéer, fråga om specifika tjänster eller få tips om hur du på smidigast sätt löser dina produktfoton.