Företagsfotografering / porträtt

Vi gör företagsfotograferingar till företagspresentationer, uppdateringar av hemsidor, tryckmaterial och annat material du kan tänka dig vilja använda för att visa upp ditt företag. Oavsett om ni är ett stort eller litet företag hittar vi en process som är kostnadseffektiv och gör leveransen av bilder enkel. Hos Börjesons får du alltid en kostnadsfri provfotografering. Du får provbilder för korrektur och kan se att resultatet är i linje med det du förväntar dig.

Börjesons erfarenhet av företagsfotografering

Företagsfotografering handlar om känsla. Den känsla som ni vill förmedla till potentiella kunder, konkurrenter och vid rekrytering. Genom att visa upp personalen i porträttbilder, i grupp och i rörelse samt arbete på ert kontor får man en klar bild av vilka ni är. Vi tar även bilder på entréer, den vackra vyn från ert kontor, närliggande miljöer såsom parker. Allt som ger den känslan ni vill förmedla.

Vi kan företagsfotografering. Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet och vi har fotograferat allt från charkuterier och städbolag, till advokatbyråer och kapitalförvaltare. Vår noggrannhet och erfarenhet bidrar till hög kvalité av företagsfotograferingen och i slutändan resultatet. Det gäller att framhäva företaget på rätt sätt, en förmåga vi har förfinat bland annat genom uppdrag åt Catomi, TBS Mediabyrå mfl.

Så går en företagsfotografering till

När ditt företag ska fotograferas bokar vi en tid då vi kan komma till era lokaler. Tillsammans bestämmer vi vilka miljöer och typer av bilder som kommer att användas för ge den känslan ni vill visa upp. Vi tar även porträtt och gruppbilder på plats. När vi är klara för dagen och tagit alla de bilder som behövs åker vi tillbaka till studion för att putsa bilderna. Du godkänner allt som har med bilden att göra. Vi utför bildbehandling med allt från friläggning till avancerad retusch. Bilderna levereras färdiga för att användas i tryck och på webben.

Referenser

  • Vad kan vi hjälpa dig med?

    Vill du ha kontakt med oss omgående kan du alltid ringa till oss, annars håller vi stenkoll på vår inkorg där ditt meddelande landar om du använder vårt formulär.

    Hör av dig om du vill bolla idéer, fråga om specifika tjänster eller få tips om hur du på smidigast sätt löser dina produktfoton.