Eventfotografering för alla tillfällen

Få ut ännu mer av ert event, även när det är slut. Låt deltagarna få dela med sig av sin upplevelse av ert event genom högkvalitativa bilder tagna av Börjesons – enkelt och smidigt.

Hur vi förlänger ditt event

Genom att ha en eller flera fotografer på plats vid ditt event så fångas känslan och upplevelsen av ert event och effekten av eventet tar inte slut när eventet är slut. Med hjälp av eventfotografering får ditt bolag eller din organisation ut mer av eventet och produkten eller tjänsten som visas upp. Oavsett om bilderna ska användas inhouse eller till tack-kort, en webbplats, att spridas på sociala medier, att ha till minne av eventet eller fylla samtliga funktioner så blir resultatet alltid bäst med en professionell fotograf med professionell utrustning bäst. Att dessutom ha fotografer som är vana vid att föra sig i alla sammanhang, högt som lågt, för att eventet flyter på som planerat utan störande moment eller missade tillfällen.

Börjesons erfarenheter av eventfotografering

Lanseringsevent på kryssningar och konserter med världsartister. Gruppbilder för försvarsmakten, ölmässor och sammankomster på slottet med kungligheter och statsbesök från hela världen. Bryggmästare vid kranar som njuter av sin lager, kunder och inköpare som provar nya hudkrämer, stora fester och mindre tillställningar. Börjesons har gjort allt. Med en professionell framtoning möjliggörs fokus på rätt ställe där att hålla sig i bakgrunden, smälta in och föra sig i alla situationer är nyckeln. Med respekt för personlig integritet, klädkod och balansen mellan att finnas och att verka är Börjesons professionalism förkroppsligat.

Referenser

  • Vad kan vi hjälpa dig med?

    Vill du ha kontakt med oss omgående kan du alltid ringa till oss, annars håller vi stenkoll på vår inkorg där ditt meddelande landar om du använder vårt formulär.

    Hör av dig om du vill bolla idéer, fråga om specifika tjänster eller få tips om hur du på smidigast sätt löser dina produktfoton.